14/11/2019 14/11/2019 Για έκτη συνεχή χρονιά, δεκάδες προσκυνητές από την Επισκοπή  Μαραμούρες και Σατμάρ  της Εκκλησίας της Ρουμανίας, διένυσαν και φέτος περισσότερα από 600 χιλιόμετρα προκειμένου να συμμετάσχουν στην εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Καθεδρικό Ναό της Σωτηρίας του Έθνους στο Βουκουρέστι Παιδιά και ενήλικες ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές έρχονται κάθε χρόνο στην ρουμανική πρωτεύουσα...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2019 - 13:14

Διένυσαν 600 χλμ στην μνήμη του Αγ. Ιωάννη του Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Διένυσαν 600 χλμ στην μνήμη του Αγ. Ιωάννη του Χρυσοστόμου

Για έκτη συνεχή χρονιά, δεκάδες προσκυνητές από την Επισκοπή  Μαραμούρες και Σατμάρ  της Εκκλησίας της Ρουμανίας, διένυσαν και φέτος περισσότερα από 600 χιλιόμετρα προκειμένου να συμμετάσχουν στην εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Καθεδρικό Ναό της Σωτηρίας του Έθνους στο Βουκουρέστι

Παιδιά και ενήλικες ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές έρχονται κάθε χρόνο στην ρουμανική πρωτεύουσα για να τιμήσουν τον αγαπημένο Άγιο.

Ο Επίσκοπος Πλοεστίου, κ. Βαρλαάμ, Βικάριος του Πατριάρχης κ.κ. Δανιήλ, συναντήθηκε με τους πιστούς και τους μίλησε για τον θαυμαστό βίο και τα διδάγματα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

“Ο Άγιος Ιωάννης ήθελε πάντα οι ποιμένες του να είναι άνθρωποι που δεν ξέρουν απλώς τη χριστιανική διδασκαλία, αλλά την εξασκούν, το κάνουν βασικό νόμο της ζωής τους, και αποδεικνύουν αυτή τη θεϊκή αγάπη στους φτωχούς, τους αρρώστους και τους ξένους» δήλωσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων