07/03/2019 07/03/2019 Μια ομάδα 20 δημοσιογράφων από τη Ρουμανία επισκέφθηκε την Τετάρτη την Αντιπροσωπεία του Ρουμανικού Πατριαρχείου στις Βρυξέλλες. Οι δημοσιογράφοι έγιναν δεκτοί από τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας και τον π. Γαβριήλ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τους παρουσίασαν μία σύντομη ιστορία της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, η οποία ανήκει Πατριαρχείο Ρουμανίας.  Η ομάδα των δημοσιογράφων μετέβη την...
07 Μαρτίου, 2019 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2019 - 13:32

Δημοσιογραφική αποστολή στην Αντιπροσωπεία του Ρουμανικού Πατριαρχείου στις Βρυξέλλες

Διαδώστε:
Δημοσιογραφική αποστολή στην Αντιπροσωπεία του Ρουμανικού Πατριαρχείου στις Βρυξέλλες

Μια ομάδα 20 δημοσιογράφων από τη Ρουμανία επισκέφθηκε την Τετάρτη την Αντιπροσωπεία του Ρουμανικού Πατριαρχείου στις Βρυξέλλες.

Οι δημοσιογράφοι έγιναν δεκτοί από τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας και τον π. Γαβριήλ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τους παρουσίασαν μία σύντομη ιστορία της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, η οποία ανήκει Πατριαρχείο Ρουμανίας.  Η ομάδα των δημοσιογράφων μετέβη την πόλη της Αμβέρσας, και αύριο  θα επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και άλλα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων