29/07/2022 29/07/2022 Διπλή προσευχή προς τον Άγιο Παντελεήμονα απηύθυναν κλήρος και λαός ανήμερα της μνήμης του στη μονή “Καλογραιών” στη Βράιλα.  Από τη μία ζήτησαν από τον Ιαματικό Άγιο τη βοήθεια του για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων υγείας και από την άλλη την κατάπαυση της ανομβρίας που πλήττει τη Ρουμανία τις τελευταίες εβδομάδες δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα ξηρασία....
29 Ιουλίου, 2022 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2022 - 13:08

Διπλή προσευχή στον Άγιο από κλήρο και λαό στη Βράιλα

Διαδώστε:
Διπλή προσευχή στον Άγιο από κλήρο και λαό στη Βράιλα

Διπλή προσευχή προς τον Άγιο Παντελεήμονα απηύθυναν κλήρος και λαός ανήμερα της μνήμης του στη μονή “Καλογραιών” στη Βράιλα. 

Από τη μία ζήτησαν από τον Ιαματικό Άγιο τη βοήθεια του για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων υγείας και από την άλλη την κατάπαυση της ανομβρίας που πλήττει τη Ρουμανία τις τελευταίες εβδομάδες δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα ξηρασία.

Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Κάτω Δουνάβεως κ. Κασσιανός. Συλλειτούργησαν οι Επίσκοπος Τουλτσέας κ. Βησσαρίων και κληρικοί της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων