25/09/2019 25/09/2019 Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 η Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει τα 12 χρόνια από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Με την ευκαιρία αυτή, ο Πατριάρχης μαζί με μέλη της Ιεράς Συνόδου, της Διαρκούς Εθνικής Εκκλησιαστικής Επιτροπής, της Αρχιεπισκοπής του Βουκουρεστίου, αλλά και αντιπροσώπους από άλλες Μητροπόλεις θα τελέσουν Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 13:08

Δώδεκα χρόνια από την ενθρόνιση του Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Δώδεκα χρόνια από την ενθρόνιση του Πατρ. Ρουμανίας

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 η Ρουμανική Ορθόδοξη Εκκλησία γιορτάζει τα 12 χρόνια από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πατριάρχης μαζί με μέλη της Ιεράς Συνόδου, της Διαρκούς Εθνικής Εκκλησιαστικής Επιτροπής, της Αρχιεπισκοπής του Βουκουρεστίου, αλλά και αντιπροσώπους από άλλες Μητροπόλεις θα τελέσουν Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Ναό του Βουκουρεστίου.

Στην τελετή θα παραστούν επίσης εκπρόσωποι της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, και θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση στο Πατριαρχικό Μέγαρο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων