20/09/2019 20/09/2019 Η Αγία Σόφια και οι θυγατέρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη, εορτάστηκαν στο παιδικό κέντρο ημερήσιας φροντίδας «Αγία Σοφία» της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου, του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Στον εορτασμό που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν, το προσωπικό, εθελοντές, ευεργέτες του κοινωνικού ιδρύματος, αλλά και παιδιά με τους γονείς τους. Τα παιδιά έλαβαν δώρα από τον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, σχολικά...
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:40

Δώρα στα παιδιά της «Αγιας Σοφίας»

Διαδώστε:
Δώρα στα παιδιά της «Αγιας Σοφίας»

Η Αγία Σόφια και οι θυγατέρες της Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη, εορτάστηκαν στο παιδικό κέντρο ημερήσιας φροντίδας «Αγία Σοφία» της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου, του Πατριαρχείου Ρουμανίας.

Στον εορτασμό που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν, το προσωπικό, εθελοντές, ευεργέτες του κοινωνικού ιδρύματος, αλλά και παιδιά με τους γονείς τους.
Τα παιδιά έλαβαν δώρα από τον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, σχολικά είδη, εκπαιδευτικά CD, περιοδικά, βιβλία αλλά και γλυκά.

Στο κέντρο φιλοξενούνται 35 παιδιά που επωφελούνται από εκπαιδευτικές, ψυχολογικές και κοινωνικές υπηρεσίες, ζεστό γεύμα, μαθήματα ξένων γλωσσών, σκάκι, τραγούδι, κιθάρα και πιάνο.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων