25/09/2021 25/09/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την περίοδο η εκστρατεία υπό την ονομασία «Υγεία για τα χωριά» στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Σιμπίου. Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, πάνω από εξήντα (60) παιδιά και ενήλικες στην κοινότητα Άτελ στην επαρχία Σιμπίου της Ρουμανίας επωφελήθηκαν από την παροχή δωρεάν οδοντιατρικών συμβουλών...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2021 - 15:33

Δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη από την Αρχιεπισκοπή Σιμπίου

Διαδώστε:
Δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη από την Αρχιεπισκοπή Σιμπίου
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την περίοδο η εκστρατεία υπό την ονομασία «Υγεία για τα χωριά» στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Σιμπίου.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, πάνω από εξήντα (60) παιδιά και ενήλικες στην κοινότητα Άτελ στην επαρχία Σιμπίου της Ρουμανίας επωφελήθηκαν από την παροχή δωρεάν οδοντιατρικών συμβουλών και εξειδικευμένης ιατρικής περίθαλψης που προσφέρθηκαν από το Κοινωνικό-Φιλανθρωπικό Τμήμα της Αρχιεπισκοπής, καθώς και τον τοπικό Ορθόδοξο Φιλανθρωπικό Σύλλογο με την υποστήριξη αλυσίδας φαρμακείων.

Η δράση διοργανώθηκε στο Γυμνάσιο και στο πολιτιστικό κέντρο και ήταν ένα ευπρόσδεκτο δώρο για τους κατοίκους της κοινότητας, όπου η ιατρική περίθαλψη είναι πολύ περιορισμένη και πολλές οικογένειες βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση.

Αναφερόμενος στην εκστρατεία, ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Μάριους Ταλμάτσι ανέφερε:

«Σήμερα ξεκινήσαμε να προσφέρουμε τόσο στα παιδιά όσο και στους ηλικιωμένους, δωρεάν συμβουλές για την προφύλαξη των δοντιών, εξηγώντας την σημασία της στοματικής υγιεινής για την γενική υγεία του σώματος και, τέλος, να βεβαιωθούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα επωφεληθούν στην συνέχεια από άλλου τύπου ιατρικές συμβουλές. Μέχρι τώρα, στα έξι χρόνια δράσης της εκστρατείας «Υγεία για τα χωριά», πάνω από 3.000 άτομα στην Αρχιεπισκοπή Σιμπίου επωφελήθηκαν από δωρεάν ιατρική βοήθεια».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων