09/03/2019 09/03/2019 Αιμοδοσία πραγματοποίησε η τοπική εκκλησία του Ιασίου την περασμένη Τετάρτη 6 Μαρτίου. Η εθελοντική αιμοδοσία, που είχε ως τίτλο το σύνθημα “Δώρησε σταγόνα ζωής”, πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Κέντρο Αιμοδοσίας του Ιασίου.  «Μέσω αυτής της εκστρατείας, οι ιερείς ήθελαν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο που πάσχει. Με αυτό τον τρόπο  εκπληρώνουμε την εντολή της Αγίας Γραφής για την...
09 Μαρτίου, 2019 - 11:38

“Δώρισε σταγόνα ζωής”. Εθελοντική αιμοδοσία στο Ιάσιο

Διαδώστε:
“Δώρισε σταγόνα ζωής”. Εθελοντική αιμοδοσία στο Ιάσιο

Αιμοδοσία πραγματοποίησε η τοπική εκκλησία του Ιασίου την περασμένη Τετάρτη 6 Μαρτίου. Η εθελοντική αιμοδοσία, που είχε ως τίτλο το σύνθημα “Δώρησε σταγόνα ζωής”, πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Κέντρο Αιμοδοσίας του Ιασίου.  «Μέσω αυτής της εκστρατείας, οι ιερείς ήθελαν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο που πάσχει. Με αυτό τον τρόπο  εκπληρώνουμε την εντολή της Αγίας Γραφής για την αγάπη. Όσοι προσήλθαν να δώσουν αίμα με την κίνηση αυτή δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο” δήλωσε ο π. Marius-Daniel Profir. Παρόμοιες δράσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 23 Μαρτίου και σε άλλες περιοχές τόσο της Ρουμανίας όσο και της Μολδαβίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων