22/08/2019 22/08/2019 Ένας καθηγητής θεολογίας από την ρουμανική πόλη Ροβινάρι αποφάσισε να ανταμείψει τους μαθητές με ένα δώρο ψυχής. Έτσι, συγκέντρωσε 20 μαθητές με καλές επιδόσεις στο σχολείο αλλά και επτά παιδιά από το ορφανοτροφείο της πόλης και τους πρόσφερε ένα τετραήμερο ταξίδι στο θέρετρο Καλιμανέστι. Το απαιτούμενο ποσό συγκεντρώθηκε με τη βοήθεια του δημάρχου της περιοχής,...
22 Αυγούστου, 2019 - 8:57

“Δώρο ψυχής” από έναν καθηγητή Θεολογίας

Διαδώστε:
“Δώρο ψυχής” από έναν καθηγητή Θεολογίας

Ένας καθηγητής θεολογίας από την ρουμανική πόλη Ροβινάρι αποφάσισε να ανταμείψει τους μαθητές με ένα δώρο ψυχής.
Έτσι, συγκέντρωσε 20 μαθητές με καλές επιδόσεις στο σχολείο αλλά και επτά παιδιά από το ορφανοτροφείο της πόλης και τους πρόσφερε ένα τετραήμερο ταξίδι στο θέρετρο Καλιμανέστι.

Το απαιτούμενο ποσό συγκεντρώθηκε με τη βοήθεια του δημάρχου της περιοχής, του διευθυντή μιας τοπικής εταιρείας με τον οποίοι είναι παιδικοί φίλοι, αλλά και ενός φίλου του από την Αγγλία που έστειλε 500 στερλίνες.

“Με προσευχή και ειλικρίνεια θα πρέπει να ζητάτε βοήθεια από τον Θεό όταν αισθάνεστε ότι μόνο με τις δυνάμεις σας δεν μπορείτε να συνεχίσετε. Η βοήθειά του δεν αργεί και σας απαντά” τόνισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων