08/04/2019 08/04/2019 Ο Σύλλογος Φοιτητών Ορθόδοξης Θεολογίας του Τμήματος Ορθοδόξου Θεολογίας «Πατριάρχης Ιουστινιανός» του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία στις 16 Απριλίου με τίτλο , «Βήματα προς το φως της Αναστάσεως». Η εκδήλωση θα γίνει στον Ναό του Αγίου Ελευθερίου στο Βουκουρέστι. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για ένα παιδί ηλικίας 11 ετών που...
08 Απριλίου, 2019 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2019 - 12:10

“Δώστε στο παιδί την ευκαιρία να ακούσει και να μιλήσει”

Διαδώστε:
“Δώστε στο παιδί την ευκαιρία να ακούσει και να μιλήσει”

Ο Σύλλογος Φοιτητών Ορθόδοξης Θεολογίας του Τμήματος Ορθοδόξου Θεολογίας «Πατριάρχης Ιουστινιανός» του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία στις 16 Απριλίου με τίτλο , «Βήματα προς το φως της Αναστάσεως».

Η εκδήλωση θα γίνει στον Ναό του Αγίου Ελευθερίου στο Βουκουρέστι. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για ένα παιδί ηλικίας 11 ετών που γεννήθηκε με σοβαρή απώλεια ακοής. Για να μπορέσει να ακούσει, ο 11χρονος Γαβριήλ χρειάζεται δύο πολύ ακριβά ακουστικά και εν συνεχεία πολλές συνεδρίες της λογοθεραπείας για να μάθει να μιλά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων