01/05/2021 01/05/2021 Το Άγιο Φως έφτασε στο Βουκουρέστι το Μεγάλο Σάββατο. Συγκεκριμένα το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Henri Coandă στο Οτοπένι, περίπου στις 19:00. “Αυτό το Άγιο Φως, που μεταφέρεται στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό και σε διάφορα μέρη της χώρας, σε καθεδρικούς ναούς, μοναστήρια και εκκλησίες, θα φωτίζει τη νύχτα της Αγίας Ανάστασης ανταμείβοντας την ευσέβεια,...
01 Μαΐου, 2021 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2021 - 20:21

Έφτασε στη Ρουμανία το Άγιο Φως (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Έφτασε στη Ρουμανία το Άγιο Φως (ΦΩΤΟ)

Το Άγιο Φως έφτασε στο Βουκουρέστι το Μεγάλο Σάββατο. Συγκεκριμένα το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Henri Coandă στο Οτοπένι, περίπου στις 19:00.

Αυτό το Άγιο Φως, που μεταφέρεται στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό και σε διάφορα μέρη της χώρας, σε καθεδρικούς ναούς, μοναστήρια και εκκλησίες, θα φωτίζει τη νύχτα της Αγίας Ανάστασης ανταμείβοντας την ευσέβεια, την αγάπη, τα δάκρυα και τη μετάνοια αυτών που με καλές πράξεις, αρετές και ακλόνητη ελπίδα  έχουν προετοιμαστεί για να καλωσορίσουν τον Θεό”, είπε ο Ιεράρχης του Πατριαρχείου Ρουμανίας που το παρέλαβε.

Εκπρόσωποι των επισκοπών της Ρουμανίας που θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε όλη τη χώρα ήταν παρόντες στο αεροδρόμιο. Στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό θα υποδεχτεί το Άγιο Φως ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Από τις 7.30 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ. , η πομπή της υποδοχής του Αγίου Φωτός από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη του Ντάνιελ θα πραγματοποιηθεί στην Colina Bucuriei , στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή υποδοχής:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων