19/05/2019 19/05/2019 Έκθεση αφιερωμένη στο “Μουσείο του Χωριού” εγκαινίασε ο Θεοφιλέστατος Επίκσοπος Προχοβεάνου κ. Τιμόθεος. Η έκθεση που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή θα διαρκέσει μέχρι σήμερα και συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις για την Διεθνή ημέρα μουσείων η οποία έχει καθιερωθεί για τις 18 Μαϊου εκάστου έτους. Ο Θεοφιλέστατος τόνισε ότι: “είναι ευχάριστο κάθε πολιτιστική δραστηριότητα να...
19 Μαΐου, 2019 - 8:51

Εγκαίνια έκθεσης από τον Επισκ. Προχοβεάνου

Διαδώστε:
Εγκαίνια έκθεσης από τον Επισκ. Προχοβεάνου

Έκθεση αφιερωμένη στο “Μουσείο του Χωριού” εγκαινίασε ο Θεοφιλέστατος Επίκσοπος Προχοβεάνου κ. Τιμόθεος. Η έκθεση που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή θα διαρκέσει μέχρι σήμερα και συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις για την Διεθνή ημέρα μουσείων η οποία έχει καθιερωθεί για τις 18 Μαϊου εκάστου έτους. Ο Θεοφιλέστατος τόνισε ότι: “είναι ευχάριστο κάθε πολιτιστική δραστηριότητα να ξεκινά με δοξολογία προς τον Θεό, ιδιαίτερα για εμάς τους ρουμάνους που η ζωή μας έχει ως επίκεντρο την Εκκλησία. Η πολιτιστική μας κληρονομιά είναι συνδεδεμένη με την Εκκλησία και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνούμε ιδικά εμείς που ζούμε στην επαρχία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων