18/05/2019 18/05/2019 Τα εγκαίνια ενός νέου ναού αφιερωμένου στη Γέννηση της Θεοτόκου, που βρίσκεται εντός στρατιωτικού νοσοκομείου στην περιοχή του Μπρασόφ, πραγματοποίησε ο Θεοφιλ Επίσκοπος Κοβάσνης και Χαργίτας κ. Ανδρέας την Τετάρτη 15 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος του ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στη σημασία του χριστιανικού ναού εντός του οποίου όπως τόνισε τελούνται τα μυστήρια της...
18 Μαΐου, 2019 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2019 - 10:49

Εγκαίνια Ναού σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο στο Μπρασόφ

Διαδώστε:
Εγκαίνια Ναού σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο στο Μπρασόφ

Τα εγκαίνια ενός νέου ναού αφιερωμένου στη Γέννηση της Θεοτόκου, που βρίσκεται εντός στρατιωτικού νοσοκομείου στην περιοχή του Μπρασόφ, πραγματοποίησε ο Θεοφιλ Επίσκοπος Κοβάσνης και Χαργίτας κ. Ανδρέας την Τετάρτη 15 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια του κηρύγματος του ο Θεοφιλέστατος αναφέρθηκε στη σημασία του χριστιανικού ναού εντός του οποίου όπως τόνισε τελούνται τα μυστήρια της Εκκλησίας και αποτελεί το επίκεντρο κάθε ορθόδοξου πιστού. Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Επίσκοπο κ. Ανδρέα. Ο θεμέλιος λίθος για την ανέγερση του ναού είχε τεθεί το 2005 και χρειάστηκαν δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανέγερσης του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων