05/11/2019 05/11/2019 Εκατοντάδες Ρουμάνοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα κάθε χρόνο αυτή την εποχή προκειμένου να επισκεφθούν την Αίγινα και να τιμήσουν τον Άγιο Νεκτάριο. Όπως γράφει το basilica.ro, για μια ακόμα χρονιά το Basilica Travel της ρουμανικής εκκλησίας διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου πέρασε τα τελευταία του χρόνια ο Άγιος Νεκτάριος. Οι προσκυνητές θα αναχωρήσουν...
05 Νοεμβρίου, 2019 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2019 - 16:07

Εκατοντάδες Ρουμάνοι στην Αίγινα για τον Άγιο Νεκτάριο

Διαδώστε:
Εκατοντάδες Ρουμάνοι στην Αίγινα για τον Άγιο Νεκτάριο

Εκατοντάδες Ρουμάνοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα κάθε χρόνο αυτή την εποχή προκειμένου να επισκεφθούν την Αίγινα και να τιμήσουν τον Άγιο Νεκτάριο.

Όπως γράφει το basilica.ro, για μια ακόμα χρονιά το Basilica Travel της ρουμανικής εκκλησίας διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου πέρασε τα τελευταία του χρόνια ο Άγιος Νεκτάριος.

Οι προσκυνητές θα αναχωρήσουν την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί και θα πραγματοποιήσουν μια πρώτη στάση στην Θεσσαλονίκη όπου θα επισκεφθούν τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Θα φτάσουν στην Αίγινα το Σάββατο, όπου  θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την εκκλησία και τον τάφο του Αγίου, να προσευχηθούν στο μοναστήρι του και να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα του.

Η προσκυνηματική εκδρομή θα συνεχιστεί μέχρι τις 12 Νοεμβρίου με επισκέψεις στη Νέα Μάκρη, την Εύβοια, την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων