16/03/2019 16/03/2019 Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος Marghiloman» στο Buzau πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του εθνικού προγράμματος «Γυναίκα και Ζωή», που ξεκίνησε από μια ομάδα πολιτών σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Buzau και Vrancea. Στην καλλιτεχνική και πολιτιστική βραδιά που ακολούθησε έλαβε μέρος και ο Σύλλογος Φοιτητών της Βράντσεα. Οι δραστηριότητες αυτές έχουν ως βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση των...
16 Μαρτίου, 2019 - 9:56

Εκδήλωση του εθνικού προγράμματος “Γυναίκα και Ζωή”

Διαδώστε:
Εκδήλωση του εθνικού προγράμματος “Γυναίκα και Ζωή”

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος Marghiloman» στο Buzau πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του εθνικού προγράμματος «Γυναίκα και Ζωή», που ξεκίνησε από μια ομάδα πολιτών σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Buzau και Vrancea. Στην καλλιτεχνική και πολιτιστική βραδιά που ακολούθησε έλαβε μέρος και ο Σύλλογος Φοιτητών της Βράντσεα. Οι δραστηριότητες αυτές έχουν ως βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων σχετικά με τις κοινωνικές πιέσεις για τις γυναίκες έτσι ώστε όλοι να συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων προσαρμοσμένων στο σύγχρονο πλαίσιο. “Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενεργό συμμετοχή των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών στην κοινωνική ζωή της κοινότητας και στην προώθηση δημοκρατικών πολιτικών δράσεων μέσω δραστηριοτήτων ευαισθητοποίησης” ανέφερε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη του προγράμματος κ.  Ana Corina Săcrieru.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων