19/05/2021 19/05/2021 “Το Πατριαρχείο Ρουμανίας στο ανησυχητικό πλαίσιο της κλιμάκωσης της σοβαρής ένοπλης βίας που συμβαίνει σήμερα στην περιοχή των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων και έχουν οδηγήσει στο θάνατο πολλών αμάχων συμπεριλαμβανομένων πολλών παιδιών, προσεύχεται στο Θεό να τερματιστεί η σύγκρουση και να αποκατασταθεί η ειρήνη στους Αγίους Τόπους” αναφέρει το μήνυμα του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ....
19 Μαΐου, 2021 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2021 - 17:16

Έκκληση Πατριάρχη Ρουμανίας για παύση των εχθροπραξιών

Διαδώστε:
Έκκληση Πατριάρχη Ρουμανίας για παύση των εχθροπραξιών

“Το Πατριαρχείο Ρουμανίας στο ανησυχητικό πλαίσιο της κλιμάκωσης της σοβαρής ένοπλης βίας που συμβαίνει σήμερα στην περιοχή των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων και έχουν οδηγήσει στο θάνατο πολλών αμάχων συμπεριλαμβανομένων πολλών παιδιών, προσεύχεται στο Θεό να τερματιστεί η σύγκρουση και να αποκατασταθεί η ειρήνη στους Αγίους Τόπους” αναφέρει το μήνυμα του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Στη συνέχεια αναφέρει ο Μακαριώτατος: “Κάθε παρατεταμένη ένοπλη σύγκρουση, που τροφοδοτείται από μίσος και δυσαρέσκεια, προκαλεί πολλά βάσανα στους αθώους και πολύ βαθιές πληγές σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής.

Παρόλο που φαίνεται πολύ δύσκολο να επιτευχθούν, η ειρήνη, ο διάλογος και η συμφιλίωση εξακολουθούν να παραμένουν ο πιο δίκαιος και αξιοπρεπής τρόπος για να ξεπεραστούν οι συγκρούσεις μεταξύ λαών και εθνών”.

Και καταλήγει: “Ζητούμε να τερματιστεί η βία και να αποκατασταθεί η διακρατική και θρησκευτική ειρήνη στους Αγίους Τόπους, με την ελπίδα να επαναληφθούν ασφαλείς επισκέψεις για όλους τους προσκυνητές που επιθυμούν να λατρεύουν στην «Πόλη της Ειρήνης» – Ιερουσαλήμ και σε ολόκληρους τους Αγίους Τόπους. Προσευχόμαστε στον Θεό να δώσει στους πολιτικούς ιθύνοντες τη σοφία των ειρηνευτών, υπερασπιστών της ανθρώπινης ζωής”.

 

Jerusalem

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων