10/03/2019 10/03/2019 Δημοσιογράφοι που καλύπτουν το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ στο Πατριαρχείο της Ρουμανίας , βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Βέλγιο. Στα πλαίσια τις επίσκεψης τους εκεί επισκέφθηκαν το περιοδικό της φλαμανδικής θρησκευτικής εβδομάδας Kerk en Leven (Εκκλησία και Ζωή). Οι δημοσιογράφοι έγιναν δεκτοί από τον Luk Vanmaercke, αρχισυντάκτη του περιοδικού, ο οποίος τους έκανε μια παρουσίαση του Kerk en Leven δίνοντας ιδιαίτερη...
10 Μαρτίου, 2019 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2019 - 11:29

Εκκλησιαστικοί συντάκτες στα γραφεία του Kerk en Leven

Διαδώστε:
Εκκλησιαστικοί συντάκτες στα γραφεία του Kerk en Leven

Δημοσιογράφοι που καλύπτουν το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ στο Πατριαρχείο της Ρουμανίας , βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Βέλγιο. Στα πλαίσια τις επίσκεψης τους εκεί επισκέφθηκαν το περιοδικό της φλαμανδικής θρησκευτικής εβδομάδας Kerk en Leven (Εκκλησία και Ζωή). Οι δημοσιογράφοι έγιναν δεκτοί από τον Luk Vanmaercke, αρχισυντάκτη του περιοδικού, ο οποίος τους έκανε μια παρουσίαση του Kerk en Leven δίνοντας ιδιαίτερη στην ιστορικότητα του περιοδικού και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη σύγχρονη εποχή. Το Kerk en Leven ανήκει στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στη φλαμανδική περιοχή του Βελγίου και πωλεί περίπου 200.000 αντίτυπα ανά έκδοση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων