23/10/2020 23/10/2020 Εως τις 4 Νοεμβρίου αναμένεται να διαρκέσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Φιλανθρωπικής Ομοσπονδίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας, που αφορά στην εξειδίκευση Συμβούλων στον τομέα των εθισμών. Τα μαθήματα χωρίζονται σε δύο ενότητες, την θεωρητική και την πρακτική και πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δημήτριος Στανιλοάε στο Βουκουρέστι. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα άτομα,...
23 Οκτωβρίου, 2020 - 12:17

Εκπαίδευση συμβούλων εθισμού από το Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Εκπαίδευση συμβούλων εθισμού από το Πατρ. Ρουμανίας

Εως τις 4 Νοεμβρίου αναμένεται να διαρκέσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Φιλανθρωπικής Ομοσπονδίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας, που αφορά στην εξειδίκευση Συμβούλων στον τομέα των εθισμών.

Τα μαθήματα χωρίζονται σε δύο ενότητες, την θεωρητική και την πρακτική και πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δημήτριος Στανιλοάε στο Βουκουρέστι.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα άτομα, με άδεια στον κοινωνικο-ιατρικό τομέα, που θέλουν να εργαστούν ή που έχουν ήδη απασχοληθεί σε ειδικά κέντρα που εξειδικεύονται σε εθισμούς (αλκοόλ, ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια, αλλά και ψηφιακό εθισμό).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων