26/03/2024 26/03/2024 Με Ιεράρχες της Μητρόπολης Βεσσαραβίας συναντήθηκε ο Άντρια Ντούπου, ο Υφυπουργός του Τμήματος Σχέσεων με τη Δημοκρατία της Μολδαβίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κισινάου, στα Κεντρικά Γραφεία της Ρουμανικής Πρεσβείας στη Δημοκρατία της Μολδαβίας. Από την πλευρά της Μητρόπολης συμμετείχαν ο Επίσκοπος Νότιας Βεσαραβίας κ. Βενιαμίν και ο Επίσκοπος Μπάλτι κ. Αντώνιος.   Ο εκπρόσωπος της...
26 Μαρτίου, 2024 - 11:41
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2024 - 11:46

Εκπρόσωπος της ρουμανικής κυβέρνησης συναντήθηκε στο Κισινάου με Ιεράρχες της Μητρόπολης Βεσσαραβίας

Διαδώστε:
Εκπρόσωπος της ρουμανικής κυβέρνησης συναντήθηκε στο Κισινάου με Ιεράρχες της Μητρόπολης Βεσσαραβίας

Με Ιεράρχες της Μητρόπολης Βεσσαραβίας συναντήθηκε ο Άντρια Ντούπου, ο Υφυπουργός του Τμήματος Σχέσεων με τη Δημοκρατία της Μολδαβίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κισινάου, στα Κεντρικά Γραφεία της Ρουμανικής Πρεσβείας στη Δημοκρατία της Μολδαβίας. Από την πλευρά της Μητρόπολης συμμετείχαν ο Επίσκοπος Νότιας Βεσαραβίας κ. Βενιαμίν και ο Επίσκοπος Μπάλτι κ. Αντώνιος.  

Ο εκπρόσωπος της ρουμανικής κυβέρνησης συζήτησε με τους ιεράρχες για την ιδιαίτερη προσοχή που δίνεεται στη δραστηριότητα της Μητρόπολης Βεσσαραβίας και για το πώς το ίδρυμα και οι δύο επισκοπές μπορούν να συντονίσουν τη δράση τους προς όφελος των πιστών.

Πηγή: Basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων