18/03/2022 18/03/2022 Ο Σύλλογος Ρουμάνων Χριστιανών Ορθοδόξων Φοιτητών (ASCOR) διοργανώνει μια νέα εθνική εκστρατεία αιμοδοσίας που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται στις 24 Μαρτίου 2022, με τίτλο «Ενωμένοι για τη Ζωή». Η πρώτη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, στο Περιφερειακό Κέντρο Μετάγγισης Αίματος στον Τομέα 1 του Βουκουρεστίου. “Μέσα από αυτή τη δράση θέλουμε να δείξουμε σε όσους υποφέρουν...
18 Μαρτίου, 2022 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2022 - 18:29

Εκστρατεία αιμοδοσίας από τους Ορθόδοξους Ρουμάνους Φοιτητές

Διαδώστε:
Εκστρατεία αιμοδοσίας από τους Ορθόδοξους Ρουμάνους Φοιτητές

Ο Σύλλογος Ρουμάνων Χριστιανών Ορθοδόξων Φοιτητών (ASCOR) διοργανώνει μια νέα εθνική εκστρατεία αιμοδοσίας που ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται στις 24 Μαρτίου 2022, με τίτλο «Ενωμένοι για τη Ζωή».

Η πρώτη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, στο Περιφερειακό Κέντρο Μετάγγισης Αίματος στον Τομέα 1 του Βουκουρεστίου. “Μέσα από αυτή τη δράση θέλουμε να δείξουμε σε όσους υποφέρουν ότι δεν είναι μόνοι και ότι εμείς που είμαστε υγιείς και μπορούμε να δώσουμε αίμα θέλουμε να μοιραστούμε το δώρο της υγείας και της ζωής”, είπε χαρακτηριστικά εθελοντής του ASCOR Βουκουρεστίου στο TRINITAS TV.

“Προσπαθούμε, επίσης, να ενθαρρύνουμε όσους μπορούν να δώσουν αίμα, γιατί αυτό είναι στην ουσία μια πράξη ελεημοσύνης. Μια και μόνο αιμοδοσία μπορεί να σώσει έως και τρεις ζωές, γι’ αυτό προτρέπουμε όλους όσους μπορούν, να είναι μαζί μας και να μας στηρίξουν για να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη”, δήλωσε εθελοντής του ASCOR Βουκουρεστίου.

Οι εθελοντές του ASCOR Βουκουρεστίου θα προσφέρουν και ένα ζεστό γεύμα για τους απόρους, σε συνεργασία με την Ενορία «Άγιοι Αρχάγγελοι».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων