06/12/2020 06/12/2020 Ο Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Bistriţa” από το Πατριαρχείο Ρουμανίας διεξάγει την εκστρατεία «Ντύστε ένα ορφανό παιδί για τα Χριστούγεννα και υποστηρίξτε όσους έχουν ανάγκη» εν όψει της εορτής της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού. Η δράση έχει ως δικαιούχους τα ορφανά με αναπηρία από το Κέντρο Προστασίας των Παιδιών στην οδό Toamnei στην Μπιστίτα της Ρουμανίας. “Θα...
06 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2020 - 10:18

Εκστρατεία ενόψει Χριστουγέννων για τα ορφανά παιδιά στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Εκστρατεία ενόψει Χριστουγέννων για τα ορφανά παιδιά στη Ρουμανία

Ο Ορθόδοξος Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Bistriţa” από το Πατριαρχείο Ρουμανίας διεξάγει την εκστρατεία «Ντύστε ένα ορφανό παιδί για τα Χριστούγεννα και υποστηρίξτε όσους έχουν ανάγκη» εν όψει της εορτής της Γεννήσεως του Σωτήρος Χριστού. Η δράση έχει ως δικαιούχους τα ορφανά με αναπηρία από το Κέντρο Προστασίας των Παιδιών στην οδό Toamnei στην Μπιστίτα της Ρουμανίας.

“Θα προσπαθήσουμε να τα ντύσουμε με νέα ρούχα και, μαζί με τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα προϊόντα, τα πακέτα θα περιλαμβάνουν: φόρμες, πιτζάμες, κάλτσες, μπλουζάκια, κασκόλ, γάντια, καπέλο, βαμβακερές μπλούζες, παντόφλες, γιλέκα και μπότες . Όλα τα πράγματα θα είναι καινούργια, συσκευασμένα και θα παραδοθούν από εμάς σε ασφαλείς συνθήκες για τα παιδιά», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ορθόδοξης Φιλανθρωπικής Ένωσης, π. Marius Pintican.

“Μαζί με τα ορφανά παιδιά, δεν ξεχνάμε τα παιδιά από μεγάλες ή μονογονεϊκές οικογένειες. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε καταρτίσει μια λίστα με 64 παιδιά που έχουν ανάγκη, μια λίστα από την οποία οι καλοί πιστοί μας μπορούν να επιλέξουν ένα παιδί, να ντύσουν με νέα ρούχα και, γιατί όχι, να τα φροντίζουν ακόμη περισσότερο από μακριά. Θέλουμε ακόμανα προσεγγίσουμε τους ηλικιωμένους που είναι μόνοι και σε ανάγκη. Στη συνέχεια, θα στρέψουμε τη βοήθειά μας στους 30 ασθενείς που χρειάζονται αιμοκάθαρση και που μεταφέρουμε από ολόκληρο το νομό στο Τμήμα Αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Bistriţa County. Ένα μικρό δώρο θα δεχτούν επίσης 50 οικογένειες με μέλη με προβλήματα ακοής, κωφούς και 50 κρατούμενους στο σωφρονιστικό ίδρυμα Bistrita που δεν έχουν κανείς επισκέψεις”, δήλωσε ο π. Marius Pintican.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων