05/05/2019 05/05/2019 Έκθεση η οποία περιλαμβάνει κεντητά άμφια πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Πουτνά. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της στις 2 Μαΐου. Η μονή της Πουτνά περιλαμβάνει το μοναδικό κέντρο συντήρησης και αποκατάστασης κεντημάτων αλλά και εικόνων, μοναδικό στη Ρουμανία, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα τελευταία μέσα συντήρησης. Δεδομένου ότι η Μονή Πουτνά κατέχει...
05 Μαΐου, 2019 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2019 - 8:35

Έκθεση για τα κεντητά κειμήλια στη Μονή Πουτνά

Διαδώστε:
Έκθεση για τα κεντητά κειμήλια στη Μονή Πουτνά

Έκθεση η οποία περιλαμβάνει κεντητά άμφια πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μονής Πουτνά. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της στις 2 Μαΐου. Η μονή της Πουτνά περιλαμβάνει το μοναδικό κέντρο συντήρησης και αποκατάστασης κεντημάτων αλλά και εικόνων, μοναδικό στη Ρουμανία, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα τελευταία μέσα συντήρησης. Δεδομένου ότι η Μονή Πουτνά κατέχει τη μεγαλύτερη συλλογή κεντημάτων στη χώρα, θα δοθεί προσοχή στην αποκατάσταση, ειδικά στην εικονογραφία και το κέντημα. Το Κέντρο θα φιλοξενήσει προσωρινές εκθέσεις, εκδηλώσεις, συμπόσια και εθνικά και διεθνή συνέδρια για διάφορα πολιτιστικά θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων