01/07/2019 01/07/2019 Στο σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει η εκκλησία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, στο μήνυμα του με αφορμή την Ημέρα Κοινωνικής Δικτύωσης. Υπό τον τίτλο “Ελευθερία και Ευθύνη στην Ψηφιακή Επικοινωνία” ο Πατριάρχης εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι “η σημερινή εποχή της άμεσης επικοινωνίας” απαιτεί περισσότερο από ποτέ...
01 Ιουλίου, 2019 - 8:01

“Ελευθερία και ευθύνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”

Διαδώστε:
“Ελευθερία και ευθύνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”

Στο σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει η εκκλησία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, στο μήνυμα του με αφορμή την Ημέρα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Υπό τον τίτλο “Ελευθερία και Ευθύνη στην Ψηφιακή Επικοινωνία” ο Πατριάρχης εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι “η σημερινή εποχή της άμεσης επικοινωνίας” απαιτεί περισσότερο από ποτέ την καλλιέργεια «ψηφιακής διάκρισης».

Ο Πατριάρχης τόνισε ότι «η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας δεν είναι απούσα» από τα δίκτυα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, προσθέτοντας ότι πρόκειται επί της ουσίας για ιεραποστολικό έργο που περιλαμβάνει «εκκλησιαστική ευθύνη και ποιμαντική σοφία.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων