04/12/2019 04/12/2019 Εκστρατεία για την συγκέντρωση αγαθών για τους ηλικιωμένους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ξεκινά το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων «Άγιος Ιωσήφ» της Αρχιεπισκοπικής Ιασίου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Με κεντρικό σύνθημα «ένα δώρο κάτω από το δέντρο φέρνει χαρά στον παππού και  τη γιαγιά» οι διοργανωτές θέλουν να στηρίξουν τους ανθρώπους που φιλοξενούνται ...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 8:59

«Ένα δώρο για τη γιαγιά και τον παππού»

Διαδώστε:
«Ένα δώρο για τη γιαγιά και τον παππού»

Εκστρατεία για την συγκέντρωση αγαθών για τους ηλικιωμένους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ξεκινά το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων «Άγιος Ιωσήφ» της Αρχιεπισκοπικής Ιασίου του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Με κεντρικό σύνθημα «ένα δώρο κάτω από το δέντρο φέρνει χαρά στον παππού και  τη γιαγιά» οι διοργανωτές θέλουν να στηρίξουν τους ανθρώπους που φιλοξενούνται  στο κέντρο και να ” φέρουν το χαμόγελο στα πρόσωπά τους “.

“Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε , να φέρουμε χαρά και να κάνουμε περισσότερα για όλους εκείνους που έχουν ανάγκη” τονίζουν και προσθέτουν: “Οι εορτές έρχονται, κι εμείς ακόμη περισσότερο, πρέπει να σκεφτούμε εκείνους που χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας. Μέσα από καλές πράξεις, μπορούμε να γίνουμε ήρωες για όσους βρίσκονται γύρω μας “, αναφέρει η σελίδα του θεσμού στο Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων