03/12/2020 03/12/2020 Με ένα κερί στον Πανάγιο Τάφο και προσευχή τίμησαν στα Ιεροσόλυμα την Ημέρα Εθνικής Ενότητας της Ρουμανίας, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο ο αντιπρόσωπος του Πατριαρχείου της Ρουμανίας στους Αγίους Τόπους Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος. “Ανάψαμε ένα κερί για ολόκληρο το ρουμανικό έθνος, και για τους ήρωές μας στον Πανάγιο τάφο” δηλώνει από την πλευρά...
03 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2020 - 11:11

Ένα κερί στο Πανάγιο Τάφο για την Ημέρα Εθνικής Ενότητας

Διαδώστε:
Ένα κερί στο Πανάγιο Τάφο για την Ημέρα Εθνικής Ενότητας

Με ένα κερί στον Πανάγιο Τάφο και προσευχή τίμησαν στα Ιεροσόλυμα την Ημέρα Εθνικής Ενότητας της Ρουμανίας, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο ο αντιπρόσωπος του Πατριαρχείου της Ρουμανίας στους Αγίους Τόπους Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος.

“Ανάψαμε ένα κερί για ολόκληρο το ρουμανικό έθνος, και για τους ήρωές μας στον Πανάγιο τάφο” δηλώνει από την πλευρά του ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Μεγίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ιερά προσκυνήματα στους Αγίους Τόπους είναι κλειστά για τους προσκυνητές.
Έτσι, ο εορτασμός της Εθνικής Ημέρας της Ρουμανίας πραγματοποιήθηκε φέτος σε έναν στενό κύκλο στην ρουμανική κοινότητα της Ιερουσαλήμ.
“Συνεχίζουμε το έργο μας. Την Εθνική Ημέρα τελέσαμε τη Θεία Λειτουργία και δέηση για τον ρουμανικό λαό.  Ήταν διαφορετικά σε σχέση με άλλες χρονιές, όταν οι προσκυνητές ήταν πάρα πολλοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου “, δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος
Πέρυσι, η Ρουμανία ήταν στην 5η θέση στην κορυφή των ευρωπαϊκών χωρών που επισκέπτονται το Ισραήλ, καθιστώντας την μια από τις χώρες με την υψηλότερη αύξηση στην κατάταξη του αριθμού των τουριστών που έφθασαν ετησίως στους Αγίους Τόπους.

Οι φωτογραφίες είναι από την ρουμανική κοινότητα της Ιερουσαλήμ και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Ρουμανίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων