16/08/2019 16/08/2019 Την ορθόδοξη απάντηση στο “Facebook” φιλοδοξεί να δώσει μια ομάδα νέων από την Ρουμανία, οι οποίoi δημιούργησαν ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα “Σωτήρας”. Όπως γράφει το martturieathonita.ro, η πλατφόρμα αυτή που βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική περίοδο στοχεύει να αποτελέσει τη βάση για μια ηλεκτρονική επικοινωνία που θα στηρίζεται “στην ομορφιά, της ομαλότητα...
16 Αυγούστου, 2019 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2019 - 15:11

Ένα ορθόδοξο “facebook” γεννιέται στη Ρουμανία

Διαδώστε:
Ένα ορθόδοξο “facebook” γεννιέται στη Ρουμανία

Την ορθόδοξη απάντηση στο “Facebook” φιλοδοξεί να δώσει μια ομάδα νέων από την Ρουμανία, οι οποίoi δημιούργησαν ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα “Σωτήρας”.

Όπως γράφει το martturieathonita.ro, η πλατφόρμα αυτή που βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική περίοδο στοχεύει να αποτελέσει τη βάση για μια ηλεκτρονική επικοινωνία που θα στηρίζεται “στην ομορφιά, της ομαλότητα και τις χριστιανικές αξίες”.

Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ακραίες απόψεις αναφέρεται ότι “αυτή η πλατφόρμα δεν προορίζεται να φιλοξενήσει εξτρεμιστικές ορθόδοξες θέσεις”. Αντίθετα, «στοχεύει να είναι ένας διαδικτυακός τόπος όπου άνθρωποι με παρόμοιες αξίες μπορούν να επικοινωνούν ελεύθερα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων