19/09/2020 19/09/2020 Πλήθος κόσμου επισκέπτεται το ρουμανικό ορθόδοξο μοναστήρι που βρίσκεται στο Godoncourt της Γαλλίας και είναι αφιερωμένο στο Γενέθλιο της Θεοτόκου. Το μοναστήρι αυτό ιδρύθηκε για να ενθαρρύνει τους Ρουμάνους, αλλά και άλλους Ορθόδοξους Χριστιανούς, που διαμένουν στη Γαλλία να περνούν χρόνο με τις οικογένειές τους, και διοργανώνει προγράμματα υποστήριξης για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα....
19 Σεπτεμβρίου, 2020 - 12:17
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2020 - 12:00

Ενα Ορθόδοξο Μοναστήρι για Οικογένειες και Παιδιά

Διαδώστε:
Ενα Ορθόδοξο Μοναστήρι για Οικογένειες και Παιδιά

Πλήθος κόσμου επισκέπτεται το ρουμανικό ορθόδοξο μοναστήρι που βρίσκεται στο Godoncourt της Γαλλίας και είναι αφιερωμένο στο Γενέθλιο της Θεοτόκου.

Το μοναστήρι αυτό ιδρύθηκε για να ενθαρρύνει τους Ρουμάνους, αλλά και άλλους Ορθόδοξους Χριστιανούς, που διαμένουν στη Γαλλία να περνούν χρόνο με τις οικογένειές τους, και διοργανώνει προγράμματα υποστήριξης για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.


Με αφορμή τον εορτασμό του Γενεθλίου της Θεοτόκου, διοργανώθηκαν ποικίλες δραστηριότητες για παιδιά και γονείς.
Στο μοναστήρι βρίσκεται επίσης ένα Ορθόδοξο Κέντρο Εκπαίδευσης για Παιδιά, Νέους και Ενήλικες και το «Σημείο Ζωής», ένα έργο που παρέχει στέγαση και βοήθεια για τις μητέρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.
Το εκπαιδευτικό κέντρο οργανώνει κατασκηνώσεις και δραστηριότητες δημιουργικότητας για παιδιά, και εργαστήρια, συνεδριάσεις και πολιτιστικές βραδιές για γονείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων