19/09/2020 19/09/2020 Ένα νέο παιδικό από τη συλλογή “Faces of Holiness” εκτυπώθηκε και κυκλοφόρησε από το Basilica Publishing House, τον εκδοτικό οίκο του Πατριαρχείο της Ρουμανίας.  Το βιβλίο είναι είναι αφιερωμένο στον Άγιο Παντελεήμονα και στην μητέρα του Αγία Ευβούλη,  “που έδωσε στον Άγιο την πρώτη χριστιανική διδασκαλία και ήταν ένα παράδειγμα ταπεινότητας και ελέους”. «Ο Άγιος...
19 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2020 - 9:42

Ενα παιδικό βιβλίο για “καλές πράξεις”

Διαδώστε:
Ενα παιδικό βιβλίο για “καλές πράξεις”

Ένα νέο παιδικό από τη συλλογή “Faces of Holiness” εκτυπώθηκε και κυκλοφόρησε από το Basilica Publishing House, τον εκδοτικό οίκο του Πατριαρχείο της Ρουμανίας.  Το βιβλίο είναι είναι αφιερωμένο στον Άγιο Παντελεήμονα και στην μητέρα του Αγία Ευβούλη,  “που έδωσε στον Άγιο την πρώτη χριστιανική διδασκαλία και ήταν ένα παράδειγμα ταπεινότητας και ελέους”.

«Ο Άγιος Παντελεήμων ήταν γιατρός σωματικών και ψυχικών παθήσεων και δεν λάμβανε αμοιβή για τις υπηρεσίες του. Γι ‘αυτό και αποτελεί πρότυπο τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς τους”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συντακτικού Γραφείου του Τμήματος Βιβλίων για Παιδιά και Νέους του Ρουμανικού Πατριαρχείου.

Καλούμε τους μικρούς αναγνώστες να διαβάσουν το βιβλίο “Ο Άγιος Μεγάλος Μάρτυρας Παντελεήμων και η μητέρα του Ευβούλη” και να στρέψουν την προσοχή τους σε όσους έχουν ανάγκη, ομολογώντας την πίστη τους μέσω των καλών πράξεων.

Το βιβλίο είναι το τέταρτο στη συλλογή “Faces of Holiness”. Το 2020 είναι αφιερωμένο από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας, στην Ποιμαντική Φροντίδα των Γονέων και των Παιδιών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων