28/09/2020 28/09/2020 Για την αξία της προσπάθειας, της ταπεινότητας και της υπακοής, μίλησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, μετά τη χθεσινή Θεία Λειτουργία. Ο Μακαριώτατος εξήγησε ότι υπάρχουν στιγμές στη ζωή κατά τις οποίες, ακόμα και “αν εργαζόμαστε σκληρά, δεν καταφέρνουμε να εκπληρώσουμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε». “Αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να περιμένουμε με...
28 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2020 - 9:42

“‘Ενα σημάδι ότι πρέπει να περιμένουμε με ελπίδα”

Διαδώστε:
“‘Ενα σημάδι ότι πρέπει να περιμένουμε με ελπίδα”

Για την αξία της προσπάθειας, της ταπεινότητας και της υπακοής, μίλησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, μετά τη χθεσινή Θεία Λειτουργία.

Ο Μακαριώτατος εξήγησε ότι υπάρχουν στιγμές στη ζωή κατά τις οποίες, ακόμα και “αν εργαζόμαστε σκληρά, δεν καταφέρνουμε να εκπληρώσουμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε».

“Αυτό είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να περιμένουμε με ελπίδα. Γιατί τα αιτήματά μας δεν εκπληρώνονται πάντα από τον Θεό όποτε και όπως θέλουμε, αλλά μερικές φορές εκπληρώνονται αργότερα, απροσδόκητα και με τρόπο που δεν προβλέψαμε (…) για να ανταμειφθούμε για την πίστη, την ταπεινοφροσύνη και την ελπίδα μας”.
Το απόγευμα, ο Πατριάρχης Ρουμανίας εκτέλεσε τα εκλογικά του καθήκοντα ψηφίζοντας για τις δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν στη χώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων