15/09/2020 15/09/2020 Άνοιξε χθες τις πύλες του ο παιδικός σταθμός “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Κατά τη διάρκεια του αγιασμού διαβάστηκε προς όλους τους γονείς, τους δασκάλους και τα παιδιά το μήνυμα του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, ο οποίος επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην νέα γενιά. Η καθηγήτρια Daniela Ciofu, η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, δήλωσε για το...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 9:22

Ένας παιδικός σταθμός από το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Διαδώστε:
Ένας παιδικός σταθμός από το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Άνοιξε χθες τις πύλες του ο παιδικός σταθμός “Ευαγγελισμός της Θεοτόκου” του Πατριαρχείου Ρουμανίας. Κατά τη διάρκεια του αγιασμού διαβάστηκε προς όλους τους γονείς, τους δασκάλους και τα παιδιά το μήνυμα του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, ο οποίος επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην νέα γενιά.

Η καθηγήτρια Daniela Ciofu, η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, δήλωσε για το Trinitas TV ότι στους μικρούς παρέχονται όλες οι προϋποθέσεις όσον αφορά την ασφάλεια, αλλά και να νιώσουν το νηπιαγωγείο ως μέρος της παιδικής τους ηλικίας.

“Είναι μια νέα αρχή σε ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Τα παιδιά και οι γονείς έλαβαν με χαρά αυτή την είδηση ​​για το άνοιγμα ενός νηπιαγωγείου από το Πατριαρχείο Ρουμανίας” δήλωσε στο Trinitas TV η διευθύντρια του σχολείου Ντανιέλα Κιόφου, προσθέτοντας ότι τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για τα παιδιά.

Το κτίριο του ιδρύματος είναι πλήρως ανακαινισμένο, με ευρύχωρα δωμάτια και μεγάλα παράθυρα, για να επιτρέπει στα παιδιά να απολαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό φως.

Είναι εξοπλισμένο με ιατρείο, αποδυτήρια, αίθουσες δραστηριοτήτων και υπνοδωμάτια, αίθουσες παιχνιδιών και αθλημάτων κι ένα παρεκκλήσι.
Το εκπαιδευτικό ίδρυμα βρίσκεται στο κέντρο του Βουκουρεστίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων