20/10/2020 20/10/2020 Διαγωνισμό για την κάλυψη 12 κενών θέσεων για Ιερείς στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, προκήρυξε η Εθνική Διοίκηση Φυλακών στη Ρουμανία. Τα τελευταία χρόνια η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας σε συνεργασία με την πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων, που στερούνται την ελευθερία τους και πραγματοποιεί ποικίλες δράσεις μέσα στις φυλακές τόσο για την επιμόρφωση...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 8:50

“Ενισχύονται” με Ιερείς οι φυλακές της Ρουμανίας

Διαδώστε:
“Ενισχύονται” με Ιερείς οι φυλακές της Ρουμανίας

Διαγωνισμό για την κάλυψη 12 κενών θέσεων για Ιερείς στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, προκήρυξε η Εθνική Διοίκηση Φυλακών στη Ρουμανία.

Τα τελευταία χρόνια η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας σε συνεργασία με την πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων, που στερούνται την ελευθερία τους και πραγματοποιεί ποικίλες δράσεις μέσα στις φυλακές τόσο για την επιμόρφωση των κρατουμένων, όσων και για την ποιμαντική στήριξή τους.
Επίσης, το Πατριαρχείο Ρουμανίας, με τις ευλογίες του Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ έχει ειδικά προγράμματα για την επανένταξη των αποφυλακισμένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων