05/12/2019 05/12/2019 H νέα πτέρυγα της Βιβλιοθήκης της Θεολογικής Σχολής του Αράντ στην Ρουμανία εγκαινιάστηκε χθες 4 Δεκεμβρίου από τον Αρχιεπίσκοπο Αράντ,. Κ. Τιμόθεο. Η νέα πτέρυγα περιλαμβάνει περίπου 25.000 τόμους. «Ο χώρος μιας βιβλιοθήκης αντιπροσωπεύει το κατάλληλο πλαίσιο για πολιτιστική και πνευματική ανύψωση» δήλωσε ο Ρουμάνος Ιεράρχης και υπενθύμισε ότι η ημέρα των εγκαινίων συνέπεσε με...
05 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2019 - 9:13

Επέκταση στη Βιβλιοθήκη της Θεολογικής Σχολής του Αράντ

Διαδώστε:
Επέκταση στη Βιβλιοθήκη της Θεολογικής Σχολής του Αράντ

H νέα πτέρυγα της Βιβλιοθήκης της Θεολογικής Σχολής του Αράντ στην Ρουμανία εγκαινιάστηκε χθες 4 Δεκεμβρίου από τον Αρχιεπίσκοπο Αράντ,. Κ. Τιμόθεο.

Η νέα πτέρυγα περιλαμβάνει περίπου 25.000 τόμους.

«Ο χώρος μιας βιβλιοθήκης αντιπροσωπεύει το κατάλληλο πλαίσιο για πολιτιστική και πνευματική ανύψωση» δήλωσε ο Ρουμάνος Ιεράρχης και υπενθύμισε ότι η ημέρα των εγκαινίων συνέπεσε με τη γιορτή του Αγίου Ιωάννη Δαμασκηνού, εκπρόσωπο της υποτροφίας και της διδασκαλίας.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο, τον πρύτανη και όλους εκείνους που συμμετείχαν και υποστήριξαν την επέκταση της βιβλιοθήκης που ιδρύθηκε το 2016.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων