25/09/2020 25/09/2020 Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου του 2020, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ συμπληρώνει 13 χρόνια από την ανάληψη του Πατριαρχικού Θρόνου. Για να τιμήσει η Εκκλησία της Ρουμανίας την ενθρόνιση του Πατριάρχου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό.  Θα συμπροσευχηθούν με τον Πατριάρχη μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ρουμανίας, τα μέλη...
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2020 - 15:32

Επέτειος 13 χρόνων Πατριαρχικής θητείας του Πατριάρχου Ρουμανίας

Διαδώστε:
Επέτειος 13 χρόνων Πατριαρχικής θητείας του Πατριάρχου Ρουμανίας

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου του 2020, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ συμπληρώνει 13 χρόνια από την ανάληψη του Πατριαρχικού Θρόνου. Για να τιμήσει η Εκκλησία της Ρουμανίας την ενθρόνιση του Πατριάρχου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό. 

Θα συμπροσευχηθούν με τον Πατριάρχη μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ρουμανίας, τα μέλη του Μόνιμου Εθνικού Συμβουλίου της Εκκλησίας, τα μέλη του Μόνιμου Συμβουλίου της Αρχιεπισκοπής Βουκουρεστίου ενώ θα υπάρχουν και πολλοί εκπρόσωποι τοπικών και εθνικών αρχών της χώρας.

Στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πατριαρχείου “Europa Christiana” θα τελεστεί μια επέτειος κατά την οποία θα παρουσιαστούν τα μηνύματα από τους εκπροσώπους των αρχών και διαφόρων θεσμών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων