30/04/2019 30/04/2019 “Τα ευαγγελικά αναγνώσματα της περιόδου του Πεντηκοσταρίου μας μαρτυρούν την αλήθεια της Αναστάσεως του Χριστού” ανέφερε μεταξύ άλλων στο κήρυγμα του κατά την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοστίου κ. Βαρλαάμ, Βοηθός Επίσκοπος παρά τω Πατριάρχη. Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στην κοινότητα Ράντου Βόντα. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του...
30 Απριλίου, 2019 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2019 - 8:17

Επισκ. Πλοεστίου: “Τα ευαγγέλια μαρτυρούν την Ανάσταση του Χριστού”

Διαδώστε:
Επισκ. Πλοεστίου: “Τα ευαγγέλια μαρτυρούν την Ανάσταση του Χριστού”

“Τα ευαγγελικά αναγνώσματα της περιόδου του Πεντηκοσταρίου μας μαρτυρούν την αλήθεια της Αναστάσεως του Χριστού” ανέφερε μεταξύ άλλων στο κήρυγμα του κατά την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πλοστίου κ. Βαρλαάμ, Βοηθός Επίσκοπος παρά τω Πατριάρχη. Ο Θεοφιλέστατος τέλεσε την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στην κοινότητα Ράντου Βόντα. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Επίσκοπος κ. Βαρλαάμ αναφέρθηκε και σε αυτούς που αμφισβητούν την Ανάσταση του Κυρίου λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ακόμα κι αν είμαστε χριστιανοί, ακόμα κι αν είμαστε βαπτισμένοι στο όνομα της Αγίας Τριάδος, παρόλο που λάβαμε τη σφραγίδα της δωρεάς του Αγίου Πνεύματος με το Μυστήριο του Χρίσματος ωστόσο, η πίστη μας πολλές φορές υπόκειται σε τόσους πειρασμούς και δοκιμές. Ορισμένοι αμφισβητούν την Ανάσταση του Κυρίου μας γιατί η πίστη τους δεν αρκεί να κατανοήσει αυτό το γεγονός. Η πίστη τους είναι μικρή, ανεπαρκής και διαταράσσεται από αμφιβολίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων