17/09/2022 18/09/2022 Τα παιδιά από την Ενορία Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας  Ελένης στην περιοχή Όκνιτσα (Ocniţa), στη Δημοκρατία της Μολδαβίας, έλαβαν σετ σχολικών ειδών και 31 σχολικές τσάντες. Η φιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Επισκόπου Μπελκύ κ. Αντωνίου και με τη συμμετοχή των Ενοριών «Αγίου Προφήτη Δανιήλ» και «Αγίου νεομάρτυρος Ιωάννη του Βλάχου» στο Ιάσιο....
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2022 - 0:31

Επισκοπή Μπελκύ: 31 σχολικές τσάντες σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Διαδώστε:
Επισκοπή Μπελκύ: 31 σχολικές τσάντες σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Τα παιδιά από την Ενορία Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας  Ελένης στην περιοχή Όκνιτσα (Ocniţa), στη Δημοκρατία της Μολδαβίας, έλαβαν σετ σχολικών ειδών και 31 σχολικές τσάντες.

Η φιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Επισκόπου Μπελκύ κ. Αντωνίου και με τη συμμετοχή των Ενοριών «Αγίου Προφήτη Δανιήλ» και «Αγίου νεομάρτυρος Ιωάννη του Βλάχου» στο Ιάσιο. Ο π. Ghenadie Gonciar ευχαρίστησε για τα δώρα τα οποία αποτελούν μεγάλη βοήθεια στις οικογένειες της ενορίας.

Ο Επίσκοπος Μπελκύ ευχαρίστησε τον π. Ioan Chirvasă, τον ιερέα της ενορίας «Αγίου Προφήτη Δανιήλ» και ανέφερε ότι, μέσω αυτών των χειρονομιών βοήθειας, τα παιδιά αισθάνονται την αδελφική αγάπη. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι απαραίτητη η εντατικοποίηση της συνεργασίας των ενοριών στη δεξιά πλευρά του ποταμού Προύθου με τις ενορίες εντός της Μητρόπολης Βεσσαραβίας.

 

Μη πληροφορίες και φωτογραφίες από ziarullumina

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων