26/07/2022 26/07/2022 «Η καλοσύνη είναι μεταδοτική», τόνισε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σλατίνης κ. Σεβαστιανός, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο του στην ενορία Verguleasa (Βεργκουλιάσα) της κομητείας Olt. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι «Το να πράττεις το καλό και να προσεύχεσαι για τους άλλους, μπορεί να επιφέρει αλλαγές», κάτι που μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο να αντιμετωπίζουμε τον...
26 Ιουλίου, 2022 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2022 - 11:14

Επίσκοπος Σλατίνης: “Το καλό μεταδίδεται. Η προσευχή για τους άλλους μπορεί να επιφέρει αλλαγές”

Διαδώστε:
Επίσκοπος Σλατίνης: “Το καλό μεταδίδεται. Η προσευχή για τους άλλους μπορεί να επιφέρει αλλαγές”

«Η καλοσύνη είναι μεταδοτική», τόνισε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σλατίνης κ. Σεβαστιανός, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο του στην ενορία Verguleasa (Βεργκουλιάσα) της κομητείας Olt.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

«Το να πράττεις το καλό και να προσεύχεσαι για τους άλλους, μπορεί να επιφέρει αλλαγές», κάτι που μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο να αντιμετωπίζουμε τον συνάνθρωπο.

«Έχετε λοιπόν παιδιά που δεν σας ακούνε πια; Σύζυγο που δεν είναι πλέον πιστός σε εσάς; Φίλους που δεν μοιράζονται πλέον την αγάπη σας; Φέρτε τους ενώπιον του Κυρίου! Πάρτε τους στην αγκαλιά της αγάπης σας και φέρτε τους στον Χριστό», προέτρεψε ο Θεοφιλέστατος.

«Ας κουβαλάμε στην ψυχή μας όσους έχουν προβλήματα και όσους έχουν ανάγκη! Στις σκέψεις και στις καρδιές μας, όταν ερχόμαστε στην Εκκλησία για να προσευχηθούμε».

Ο Επίσκοπος Σλατίνης κ. Σεβαστιανός ιερούργησε την Κυριακή ΣΤ΄ Ματθαίου στην ενορία Verguleasa της κομητείας Olt.

Φωτογραφία: Επισκοπή Σλατίνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων