03/10/2019 03/10/2019 Μια ξεχωριστή εκδήλωση για 79 οικογένειας που συμπλήρωσαν 50 χρόνια γάμου, πραγματοποιήθηκε στην Επισκοπή Χουσίου, στην Ρουμανία. “Νομίζω ότι είμαι μάρτυρας ενός θαύματος. Το θαύμα της αγάπης κάθε ζευγαριού που παρευρίσκεται εδώ. Σε έναν κόσμο όπου βρίσκουμε η οικογένεια βρίσκεται σε διάλυση, διαβρώνεται, είναι εξαιρετικό να συμμετέχουμε στην 50ή επέτειο του γάμου τους», σχολίασε ο...
03 Οκτωβρίου, 2019 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2019 - 9:25

Επίσκοπος Χουσίου: “Είμαι μάρτυρας ενός θαύματος”

Διαδώστε:
Επίσκοπος Χουσίου: “Είμαι μάρτυρας ενός θαύματος”

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για 79 οικογένειας που συμπλήρωσαν 50 χρόνια γάμου, πραγματοποιήθηκε στην Επισκοπή Χουσίου, στην Ρουμανία.
“Νομίζω ότι είμαι μάρτυρας ενός θαύματος. Το θαύμα της αγάπης κάθε ζευγαριού που παρευρίσκεται εδώ. Σε έναν κόσμο όπου βρίσκουμε η οικογένεια βρίσκεται σε διάλυση, διαβρώνεται, είναι εξαιρετικό να συμμετέχουμε στην 50ή επέτειο του γάμου τους», σχολίασε ο Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος.

Στην ομιλία του ο Επίσκοπος τόνισε ότι η αγάπη είναι ισχυρότερη από την ηλικία κάθε ανθρώπου και πρόσθεσε ότι “η έκφραση των συναισθημάτων αγάπης δεν έχει κανένα χρονικό όριο.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων