10/04/2019 10/04/2019 Για τη σημασία της βαθιάς και αληθινής πίστης, μίλησε ο Επίσκοπος Χουσίου, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, κ. Ιγνάτιος. “Όταν μιλάμε για πίστη, δεν πρέπει να υποκρινόμαστε. Ο Θεός δεν επιθυμεί μια ψευδή εικόνα. Δεν μας ζητά να του πούμε τι έχουμε, αλλά που δεν έχουμε. Δεν μας ζητά να υποκριθούμε” τόνισε ο Επίσκοπος της...
10 Απριλίου, 2019 - 8:19

Επίσκοπος Χουσίου: Να ανοίγετε την καρδιά σας στον Θεό

Διαδώστε:
Επίσκοπος Χουσίου: Να ανοίγετε την καρδιά σας στον Θεό

Για τη σημασία της βαθιάς και αληθινής πίστης, μίλησε ο Επίσκοπος Χουσίου, της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, κ. Ιγνάτιος.

“Όταν μιλάμε για πίστη, δεν πρέπει να υποκρινόμαστε. Ο Θεός δεν επιθυμεί μια ψευδή εικόνα. Δεν μας ζητά να του πούμε τι έχουμε, αλλά που δεν έχουμε. Δεν μας ζητά να υποκριθούμε” τόνισε ο Επίσκοπος της Ρουμανικής Εκκλησίας και πρόσθεσε: “Η πίστη προϋποθέτει προσωπική σχέση με τον Θεό. Όταν προσευχόμαστε και ζητούμε κάτι από τον Θεό, ουσιαστικά εκφράζουμε την  επιθυμία να τον συναντήσουμε. Να ανοίγετε την καρδιά σας στον Θεό”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων