13/07/2019 13/07/2019 Μήνυμα προς τη νεολαία απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στα πλαίσια του Εθνικού Συνεδρίου της Ορθόδοξης Μαθητείας της Ρουμανίας., το οποίο διεξάγεται στο Βουκουρέστι. “Να εστιάζεται περισσότερο στη σταθερότητα των σχέσεων σας με τους συνανθρώπους και στους ισχυρούς δεσμούς της φιλίας. Η συμμετοχή σας σε τέτοιου είδους συνέδρια έχει ως βασικό στόχο την...
13 Ιουλίου, 2019 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2019 - 9:36

Πατρ. Ρουμανίας: “Να εστιάζεται στους δεσμούς φιλίας”

Διαδώστε:
Πατρ. Ρουμανίας: “Να εστιάζεται στους δεσμούς φιλίας”

Μήνυμα προς τη νεολαία απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ στα πλαίσια του Εθνικού Συνεδρίου της Ορθόδοξης Μαθητείας της Ρουμανίας., το οποίο διεξάγεται στο Βουκουρέστι.

“Να εστιάζεται περισσότερο στη σταθερότητα των σχέσεων σας με τους συνανθρώπους και στους ισχυρούς δεσμούς της φιλίας. Η συμμετοχή σας σε τέτοιου είδους συνέδρια έχει ως βασικό στόχο την ενίσχυση του ενδιαφέροντος στους στόχους της Ορθοδόξου Εκκλησία. Οι νέοι αποτελούν σταθμό ορόσημο στη μετάδοση των αξιών στις γενιές που θα έρθουν. Λαμβάνοντας τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε δυσκολία που ταλανίζει την εποχή μας” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων