17/11/2020 17/11/2020 Επιστολή με την οποία εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον πληθυσμό της χώρας καθώς και για την αποκατάσταση ενός σχολείου στην περιοχή Barza της Δαμασκού απέστειλε ο Υπουργός Παιδείας της Συρίας, Δρ Νταρέμ Τάμπαα, στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο.  «Ευχαριστούμε εσάς και τη Διαθρησκευτική Ομάδα Εργασίας για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας...
17 Νοεμβρίου, 2020 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2020 - 18:24

Επιστολή ευγνωμοσύνης στον Πατριάρχη Μόσχας από τον Σύρο Υπ. Παιδείας

Διαδώστε:
Επιστολή ευγνωμοσύνης στον Πατριάρχη Μόσχας από τον Σύρο Υπ. Παιδείας

Επιστολή με την οποία εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον πληθυσμό της χώρας καθώς και για την αποκατάσταση ενός σχολείου στην περιοχή Barza της Δαμασκού απέστειλε ο Υπουργός Παιδείας της Συρίας, Δρ Νταρέμ Τάμπαα, στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο. 

«Ευχαριστούμε εσάς και τη Διαθρησκευτική Ομάδα Εργασίας για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον πληθυσμό της Συρίας στο πλαίσιο του Προεδρικού Συμβουλίου Αλληλεπίδρασης με Θρησκευτικούς Συλλόγους για ανθρωπιστικές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν το 2017-2020. Η βοήθεια που παραδόθηκε από τη Διαθρησκευτική Ομάδα έφτασε στον πληθυσμό κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων χρόνων στην ιστορία της Συρίας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι ο Ρώσος πιστός λαός ήταν μαζί με τους Σύρους αδελφούς εκείνη την εποχή. Τα τρόφιμα και οι ιατρικές προμήθειες παραδόθηκαν σε μεγάλες ποσότητες και διανεμήθηκαν στους άπορους πολίτες.

Το έργο για την αποκατάσταση σχολείου στην περιοχή της Δαμασκού Barza ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Αυτό το σχολείο έγινε παράδειγμα της βοήθειας της Ρωσίας στη Συρία και επέτρεψε σε περισσότερα από χίλια παιδιά να λάβουν εκπαίδευση. Θα θέλαμε να σημειώσουμε την υψηλή ποιότητα των εργασιών αποκατάστασης, καθώς και την ταχύτητα με την οποία πραγματοποιήθηκαν. Ο συριακός λαός είναι ευγνώμων για τη βοήθειά σας και σας εύχομαι καλή υγεία και επιτυχία στην υπηρεσία σας ως Πατριάρχης πασών των Ρωσιών», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων