07/04/2023 07/04/2023 Επτά άτομα που στερούνται την ελευθερία τους καθώς εκτίουν την ποινή τους στο σωφρονιστικό κατάστημα της πόλης Φοσκάνι, πραγματοποίησαν προσκύνημα στο μοναστήρι Μπράτζι στη Βράντσεα. Τη σχετική πρόσκληση τους φυλακισμένους απεύθυνε η μοναχή Ευσεβία και όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος του Σωφρονιστικού Ιδρύματος η δράση είχε στόχο να τους δημιουργήσει αίσθημα ελπίδας για την μετά την...
07 Απριλίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 18:59

Επτά κρατούμενοι προσκύνησαν το λείψανο του Αγίου Θεοδοσίου στην Μονή Μπράτζι

Διαδώστε:
Επτά κρατούμενοι προσκύνησαν το λείψανο του Αγίου Θεοδοσίου στην Μονή Μπράτζι

Επτά άτομα που στερούνται την ελευθερία τους καθώς εκτίουν την ποινή τους στο σωφρονιστικό κατάστημα της πόλης Φοσκάνι, πραγματοποίησαν προσκύνημα στο μοναστήρι Μπράτζι στη Βράντσεα.

Τη σχετική πρόσκληση τους φυλακισμένους απεύθυνε η μοναχή Ευσεβία και όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος του Σωφρονιστικού Ιδρύματος η δράση είχε στόχο να τους δημιουργήσει αίσθημα ελπίδας για την μετά την αποφυλάκισή τους ζωή. Οι κρατούμενοι είχαν ήδη συγκεντρώσει πληροφορίες για το μοναστήρι και κατά την ξενάγησή τους προσκύνησαν το λείψανο του Αγίου Θεοδοσίου.

Το έργο της επίσκεψης των κρατουμένων στην Ιερά Μονή περιλαμβάνεται στην κατηγορία των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με άτομα που στερούνται την ελευθερία τους από τον Τομέα Κοινωνικής Επανένταξης που υλοποιεί το Σωφρονιστικό Κατάστημα της πόλης Φοσκάνι.

Η δραστηριότητα στοχεύει στη διαμόρφωση σωστής στάσης απέναντι στους κανόνες κοινωνικής συμβίωσης και συμβάλλει στην προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων προς μια εύκολη επανένταξη στην κοινότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων