27/04/2022 27/04/2022 Οι εθελοντές του Παρεκκλησίου του Εθνικού Καθεδρικού Ναού και αρκετοί δικαστές από το Δικαστήριο του Βουκουρεστίου διοργάνωσαν φιλανθρωπική δράση για να βοηθήσουν οικογένειες με χαμηλό εισόδημα από πέντε τοποθεσίες στην Πράχοβα. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Συγκεκριμένα εθελοντές και δικαστές παρείχαν προϊόντα πρώτης ανάγκης και τρόφιμα σε οικογένειες από τις περιοχές Salcia, Tisa, Trenu, Valea Crângului και...
27 Απριλίου, 2022 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2022 - 13:08

Εθελοντές και δικαστές βοηθούν ευπαθείς οικογένειες της Πράχοβα

Διαδώστε:
Εθελοντές και δικαστές βοηθούν ευπαθείς οικογένειες της Πράχοβα

Οι εθελοντές του Παρεκκλησίου του Εθνικού Καθεδρικού Ναού και αρκετοί δικαστές από το Δικαστήριο του Βουκουρεστίου διοργάνωσαν φιλανθρωπική δράση για να βοηθήσουν οικογένειες με χαμηλό εισόδημα από πέντε τοποθεσίες στην Πράχοβα.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Συγκεκριμένα εθελοντές και δικαστές παρείχαν προϊόντα πρώτης ανάγκης και τρόφιμα σε οικογένειες από τις περιοχές Salcia, Tisa, Trenu, Valea Crângului και Urlați.

«Δεν χρειάζονταν κανόνες ποινικής ή πολιτικής δικονομίας, αλλά μόνο τους νόμους της ανθρωπιάς και της φιλανθρωπίας», υπογράμμισαν οι όσοι συμμετείχαν στην φιλανθρωπική δράση η οποία γίνεται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Λάβε μέρος! Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα».

Ο συντονιστής των Εθελοντών του Εθνικού Καθεδρικού Ναού, Dănuț Prună, δήλωσε στο bacilica.ro: «Αυτή η δράση πραγματοποιήθηκε, χάρη στη συμμετοχή του προσωπικού του Δικαστηρίου του Βουκουρεστίου. Έτσι εθελοντές και δικαστές αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να βοηθήσουμε αυτές τις ταλαιπωρημένες οικογένειες, αλλά και τους ηλικιωμένους από τα χωριά».

Ο Sorin Ivanciuc, δικαστής στο Δικαστήριο του Βουκουρεστίου, είπε στο bacilica.ro ότι “τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα”: «Από τη μια πλευρά, εξοργίστηκα με την κοινωνική εξαθλίωση, και από την άλλη θέλω να ξέρετε ότι βιώσαμε μια μεγάλη αίσθηση χαράς που μέσα από τη μικρή χειρονομία ανθρωπιάς καταφέραμε να μοιράσουμε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας».

Μόνο φέτος, μέσω των κοινωνικών-φιλανθρωπικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από τους Εθελοντές του Εθνικού Καθεδρικού Παρεκκλησίου, υποστηρίχθηκαν περίπου 500 οικογένειες από τις επαρχίες Ilfov και Prahova.

 

 

Φωτογραφίες: Voluntarii Catedralei Naționale

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων