04/04/2019 04/04/2019 Περισσότεροι από 200 εθελοντές, που προέρχονται από αρκετές επαρχίες της Ρουμανίας, κατόρθωσαν την Τρίτη να εγκαταστήσουν 1500 φυτά σε ένα οικόπεδο που βρίσκεται στο χωριό Pătuleni, Arges. Μεταξύ αυτών ήταν αρκετοί ιερείς που διακονούν στις ενορίες της Αρχιεπισκοπής Arges. Η δράση αυτή οφείλεται στη συνεργασία μεταξύ της Αρχιεπισκοπής Arges, του Κοινωνικού Τομέα και φιλανθρωπικής αποστολής...
04 Απριλίου, 2019 - 14:09

Εθελοντική αναδάσωση πραγματοποίησαν ιερείς στην Ρουμανία

Διαδώστε:
Εθελοντική αναδάσωση πραγματοποίησαν ιερείς στην Ρουμανία

Περισσότεροι από 200 εθελοντές, που προέρχονται από αρκετές επαρχίες της Ρουμανίας, κατόρθωσαν την Τρίτη να εγκαταστήσουν 1500 φυτά σε ένα οικόπεδο που βρίσκεται στο χωριό Pătuleni, Arges. Μεταξύ αυτών ήταν αρκετοί ιερείς που διακονούν στις ενορίες της Αρχιεπισκοπής Arges. Η δράση αυτή οφείλεται στη συνεργασία μεταξύ της Αρχιεπισκοπής Arges, του Κοινωνικού Τομέα και φιλανθρωπικής αποστολής του Δήμου Ratesti, και άλλων ιδρυμάτων, και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού «Ώρα της Γης». Η ενέργεια αυτή είχε ως στόχο να ενισχυθεί ο εθελοντισμός, καθώς και τη συγκέντρωση των προσπαθειών εκείνων που είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν για την προστασία της φύσης.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων