20/06/2021 20/06/2021 O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος ευλόγησε δύο βετεράνους του πολέμου του 1992 για να πραγματοποιήσουν το Union Tour. Το ταξίδι αυτό είναι μια αφιέρωση σε όλους τους Ρουμάνους στρατιώτες όλων των πεδίων των μαχών που έχασαν τη ζωή τους κατά την απελευθέρωση της Βεσσαραβίας από την Σοβιετική κατοχή. Η διαδρομή που θα γίνει με...
20 Ιουνίου, 2021 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2021 - 10:30

Ευλογία για 3.200 χιλιόμετρα για να τιμήσουν τους στρατιώτες

Διαδώστε:
Ευλογία για 3.200 χιλιόμετρα για να τιμήσουν τους στρατιώτες

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος ευλόγησε δύο βετεράνους του πολέμου του 1992 για να πραγματοποιήσουν το Union Tour. Το ταξίδι αυτό είναι μια αφιέρωση σε όλους τους Ρουμάνους στρατιώτες όλων των πεδίων των μαχών που έχασαν τη ζωή τους κατά την απελευθέρωση της Βεσσαραβίας από την Σοβιετική κατοχή.

Η διαδρομή που θα γίνει με ποδήλατο εκτείνεται σε 3.200 χιλιόμετρα και θα ξεκινήσει από την πόλη του Μπελκύ όπου και θα ολοκληρωθεί πραγματοποιώντας μια κυκλική πορεία στη χώρα της Ρουμανίας. Μάλιστα η πόλη τη Μπελκύ δεν είναι τυχαία επιλογή αφού είναι το μέρος που ξεκίνησε η Ένωση. Ο Θεοφιλέστατος διάβασε την ευχή και αφού προσευχήθηκε ευλόγησε τους δύο βετεράνους και στη συνέχεια τους πρόσφερε ένα βιβλίο προσευχής με Εικόνες της Παναγίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων