08/05/2019 08/05/2019 “Δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη μας στον Ιησού Χριστού, όπως συνέβη κάποτε με τον Θωμά. Είναι σημαντικό να διατηρούμε την πίστη μας και να μένουμε ενωμένοι σε αυτήν” δήλωσε ο Επίσκοπος Βόρειας Ευρώπης του Πατριαρχείο Ρουμανίας, κ. Μακάριος. Ο Θεοφιλέστατος Μακάριος βρέθηκε σε ενορία Ορθοδόξων στην Δανία, τους ευλόγησε και τους μίλησε για την...
08 Μαΐου, 2019 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2019 - 9:45

Ευλογίες στους Ορθοδόξους Ρουμάνους της Δανίας

Διαδώστε:
Ευλογίες στους Ορθοδόξους Ρουμάνους της Δανίας

“Δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη μας στον Ιησού Χριστού, όπως συνέβη κάποτε με τον Θωμά. Είναι σημαντικό να διατηρούμε την πίστη μας και να μένουμε ενωμένοι σε αυτήν” δήλωσε ο Επίσκοπος Βόρειας Ευρώπης του Πατριαρχείο Ρουμανίας, κ. Μακάριος.

Ο Θεοφιλέστατος Μακάριος βρέθηκε σε ενορία Ορθοδόξων στην Δανία, τους ευλόγησε και τους μίλησε για την σημασία της παρουσίας του Κυρίου στην ζωή μας.

“Ως ιστορική παρουσία, ο Χριστός στάθηκε πολύ λίγο σ ‘αυτή τη γη. Ωστόσο, η πνευματική του παρουσία είναι συνεχής εδώ και αιώνες” τόνισε, προσθέτοντας ότι ο Ιησούς Χριστός είναι παρών μέσα από την Θεία Κοινωνία στις ζωές των πιστών Χριστιανών.

“Μοιραζόμαστε σε κάθε λειτουργία το Φως τις Δόξας Του” ανέφερε ο Επίσκοπος Μακάριος και μοίρασε στην ρουμανική κοινότητα της Δανίας εικόνες του Αγίου Εφραίμ, καθώς και δώρα στα παιδιά .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων