04/09/2022 04/09/2022 Ο Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος ευλόγησε τη νέα σχολική χρονιά στο Εκπαιδευτικό Κέντρο «Ανάσταση» της Επισκοπής Μπελκύ, που προορίζεται για παιδιά από την Ουκρανία. Ο Θεοφιλέστατος τους ευχήθηκε «επιτυχία στην εκπαίδευση και ειρήνη στη χώρα τους». Ο Θεοφιλέστατος προσευχήθηκε για όλους τους μαθητές και τους φοιτητές έτσι ώστε να τους φωτίσει ο Θεός και να...
04 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2022 - 20:35

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από την Επισκοπή Μπελκύ για τα παιδιά από την Ουκρανία

Διαδώστε:
Ευχές για καλή σχολική χρονιά από την Επισκοπή Μπελκύ για τα παιδιά από την Ουκρανία

Ο Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος ευλόγησε τη νέα σχολική χρονιά στο Εκπαιδευτικό Κέντρο «Ανάσταση» της Επισκοπής Μπελκύ, που προορίζεται για παιδιά από την Ουκρανία. Ο Θεοφιλέστατος τους ευχήθηκε «επιτυχία στην εκπαίδευση και ειρήνη στη χώρα τους».

Ο Θεοφιλέστατος προσευχήθηκε για όλους τους μαθητές και τους φοιτητές έτσι ώστε να τους φωτίσει ο Θεός και να ενισχύσει τη θέλησή τους  για μάθηση, να ανακαλύψουν τη θεία αλήθεια.

Αρκετά δώρα από το Εκπαιδευτικό Κέντρο «Ανάσταση» έλαβαν τα παιδιά από τους ιερείς της Επισκοπής.

Κατά τον εορτασμό για τη νέα σχολική χρονιά απαγγέλθηκαν ποιήματα, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί, καθώς και τραγούδια που ερμήνευσαν τα παιδιά.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο «Ανάσταση» έχει σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά από την Ουκρανία, να συνεχίσουν τις σπουδές τους μέσω διαδικτύου και να διατηρήσουν επαφή με τους δασκάλους και συμμαθητές τους, που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ευρώπης.

Με πληροφορίες από Basilica (Iulian Dumitrascu)

Φωτογραφίες: Επισκοπή Μπελκύ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων