01/03/2020 01/03/2020 Ευχετήριο μήνυμα για την ημέρα των γενεθλίων του απέστειλε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.  “Οι αδελφικές σχέσεις μεταξύ του Πατριαρχείου Ρουμανίας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων μας, εκφράζοντας αμέτρητες φορές την εκτίμησή μας τόσο για την αγάπη όσο και για τη φιλία...
01 Μαρτίου, 2020 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2020 - 12:35

Ευχές στον Οικ. Πατριάρχη απέστειλε ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Διαδώστε:
Ευχές στον Οικ. Πατριάρχη απέστειλε ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Ευχετήριο μήνυμα για την ημέρα των γενεθλίων του απέστειλε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. 

“Οι αδελφικές σχέσεις μεταξύ του Πατριαρχείου Ρουμανίας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων μας, εκφράζοντας αμέτρητες φορές την εκτίμησή μας τόσο για την αγάπη όσο και για τη φιλία που η Αγιότητά σας δείχνει συνεχώς στην Εκκλησία μας και στον ρουμανικό λαό, καθώς και για σοφία και δυναμισμό στην ομολογία της Ορθοδοξίας”, τονίζει, μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος, ενώ αναφέρθηκε και στην αδελφική επίσκεψη του Παναγιωτάτου στη Ρουμανία το Νοέμβριο του 2018.

“Υπό το πνεύμα της αδελφικής κοινωνίας και της ποιμαντικής υπευθυνότητας για το καλό ολόκληρης της Ορθοδοξίας, εκ μέρους των μελών της Ιεράς Συνόδου, του κλήρου, των πιστών της Ρουμανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας σας ευχόμαστε ο Σωτήρας Χριστός να σας χαρίζει πλούσια τα ελέη του”, καταλήγει ο Μακαριώτατος.

Φωτογραφία: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων