26/07/2021 26/07/2021 Επιστολή στον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ με την οποία του ευχήθηκε για τη συμπλήρωση των 70 χρόνων ζωής απέστειλε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος. Ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας αναφέρεται στην επιστολή του στα χαρίσματα τα οποία διακατέχουν τον Πατριάρχη Ρουμανίας ο οποίος, όπως τονίζει, σε όλη την ποιμαντική του διακονία εργάστηκε και εργάζεται για...
26 Ιουλίου, 2021 - 9:37

Ευχές του Ιεροσολύμων Θεοφίλου στον Πατριάρχη Ρουμανίας

Διαδώστε:
Ευχές του Ιεροσολύμων Θεοφίλου στον Πατριάρχη Ρουμανίας

Επιστολή στον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ με την οποία του ευχήθηκε για τη συμπλήρωση των 70 χρόνων ζωής απέστειλε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος.

Ο Προκαθήμενος της Σιωνίτιδος Εκκλησίας αναφέρεται στην επιστολή του στα χαρίσματα τα οποία διακατέχουν τον Πατριάρχη Ρουμανίας ο οποίος, όπως τονίζει, σε όλη την ποιμαντική του διακονία εργάστηκε και εργάζεται για τη μαρτυρία του Χριστού και της Ορθοδόξου πίστεως.

Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά κάνει στο γεγονός ότι ο Μακαριώτατος ίδρυσε τον Εθνικό Καθεδρικό Ναό στο Βουκουρέστι, ο οποίος αποτελεί σύμβολο της ενότητας του ρουμανικού λαού.

Ταυτόχρονα, όπως καταλήγει στην Επιστολή του ο κ.κ. Θεόφιλος, ο Πατριάρχης της Ρουμανίας συνέβαλε τα μέγιστα “στη διατήρηση της ενότητας μεταξύ των Ορθοδόξων Εκκλησιών”.

Φωτογραφία: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων