06/05/2022 06/05/2022 Το ποσό των 3.800 ευρώ (18.800 λέι Ρουμανίας) συγκεντρώθηκε από τις δωρεές συμμετεχόντων στο πλαίσιο φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ορθοδόξων Φοιτητών Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Βουκουρεστίου. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Βουκουρεστίου, όπου περισσότεροι από 300 άτομα παρακολούθησαν ύμνους που έψαλλαν η Ψαλτική Ομάδα Tronos και η Βασιλική Χορωδία, καθώς...
06 Μαΐου, 2022 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2022 - 8:10

Φιλανθρωπική συναυλία στο Βουκουρέστι

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική συναυλία στο Βουκουρέστι

Το ποσό των 3.800 ευρώ (18.800 λέι Ρουμανίας) συγκεντρώθηκε από τις δωρεές συμμετεχόντων στο πλαίσιο φιλανθρωπικής συναυλίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ορθοδόξων Φοιτητών Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Βουκουρεστίου.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Βουκουρεστίου, όπου περισσότεροι από 300 άτομα παρακολούθησαν ύμνους που έψαλλαν η Ψαλτική Ομάδα Tronos και η Βασιλική Χορωδία, καθώς και απαγγελία ποιημάτων από την ηθοποιό Μπιάνκα Μπραντ.

«Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά απαραιτήτων ειδών για τους δικαιούχους του ιδρύματος Pro Vita στο χωριό Βαλέα Πλόπολι. Αυτήν την περίοδο φιλοξενούνται εκεί περίπου 400 άτομα, μερικοί από αυτούς προερχόμενοι από την Ουκρανία, παιδιά και ηλικιωμένοι. Με τόσο μεγάλη ροή εισαχθέντων, ο π. Νικόλαος Τανάσε ο οποίος συντονίζει το Pro Vita, χρειάζεται στρώματα, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, προμήθειες, τρόφιμα κ.λπ.», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλεξάντρου Μπόμποτς στον ιστότοπο basilica.ro.

Στην ομιλία του στο τέλος της εκδήλωσης, ο π. Νικόλαος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ για την υποστήριξή του στο ίδρυμα Pro Vita. «Ευχαριστούμε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ για την ευλογία της διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης και για τη μακροχρόνια δωρεά του δικού του μισθού στο ίδρυμα Pro Vita.», ανέφερε.

 

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων