12/03/2020 12/03/2020 Ξεκίνησε και φέτος η φιλανθρωπική εκστρατεία της Ιεράς Μητροπόλεως Βεσσαραβίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας, με τίτλο η “Γιορτή της Χαράς” που στόχο έχει την παροχή βοήθειας στους ηλικιωμένους και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας. Η δράση που πραγματοποιείται στο σύνολο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας περιλαμβάνει τη συλλογή δωρεών σε χρήμα και τρόφιμα....
12 Μαρτίου, 2020 - 9:12

“Γιορτή Χαράς” για την Τρίτη Ηλικία

Διαδώστε:
“Γιορτή Χαράς” για την Τρίτη Ηλικία

Ξεκίνησε και φέτος η φιλανθρωπική εκστρατεία της Ιεράς Μητροπόλεως Βεσσαραβίας του Πατριαρχείου Ρουμανίας, με τίτλο η “Γιορτή της Χαράς” που στόχο έχει την παροχή βοήθειας στους ηλικιωμένους και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας.

Η δράση που πραγματοποιείται στο σύνολο της Δημοκρατίας της Μολδαβίας περιλαμβάνει τη συλλογή δωρεών σε χρήμα και τρόφιμα.
Η εκστρατεία θα κορυφωθεί στις 11 Απριλίου, με τη συλλογή τροφίμων σε περίπου 100 καταστήματα με τη βοήθεια περισσότερων από 1.000 εθελοντών. Πέρυσι, η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 120 καταστήματα σε 20 τοποθεσίες. Χορηγήθηκαν 50 τόνοι τροφής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων