28/03/2019 28/03/2019 Εκδήλωση αφιερωμένη στην ενθάρρυνση της ανάγνωσης μεταξύ των νέων, διοργάνωσε η Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως, της Εκκλησίας της Ρουμανίας. Όπως γράφει το basilica.ro, η εκδήλωση με τίτλο «Ένα βιβλίο για την ψυχή» πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», παρουσία του Αρχιεπισκόπου κ. Κασσιανού. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κασσιανός απευθύνθηκε στο κοινό, στέλνοντας ένα μήνυμα ενθάρρυνσης στους νέους...
28 Μαρτίου, 2019 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2019 - 11:31

Η Αρχιεπ. Κάτω Δουνάβεως ενθαρρύνει την ανάγνωση στους νέους

Διαδώστε:
Η Αρχιεπ. Κάτω Δουνάβεως ενθαρρύνει την ανάγνωση στους νέους

Εκδήλωση αφιερωμένη στην ενθάρρυνση της ανάγνωσης μεταξύ των νέων, διοργάνωσε η Αρχιεπισκοπή Κάτω Δουνάβεως, της Εκκλησίας της Ρουμανίας. Όπως γράφει το basilica.ro, η εκδήλωση με τίτλο «Ένα βιβλίο για την ψυχή» πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», παρουσία του Αρχιεπισκόπου κ. Κασσιανού.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κασσιανός απευθύνθηκε στο κοινό, στέλνοντας ένα μήνυμα ενθάρρυνσης στους νέους να διαβάζουν, και εξέφρασε την εκτίμησή του σε κάθε προσπάθεια που γίνεται στον τομέα της μελέτης και της ανάγνωσης.

Στο τέλος της βραδιάς, οι νέοι έλαβαν βιβλία, διπλώματα συμμετοχής και εικόνες από τον Αρχιεπίσκοπο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων